Karin van Reeuwijk (voorzitter), Peter Ruysbroek (penningmeester) en

Ingrid Ravenstein (secretaris) vormen het bestuur van Stichting RotjeKoor. Zij worden enthousiast bijgestaan door Barbera van Rossum, Remco Franke, Helma Hekkema, Jan van Staveren en Wim van Dis. Alle organisatoren zijn zelf actief in de koorwereld en hebben goede ervaring met het regelen en coördineren van concerten en korenfestivals. Met elkaar steken zij, met veel plezier, tijd en energie in de organisatie van het meest gerse Rotterdamse korenfestival.

Bij vragen over RotjeKoor kunt u contact opnemen via Info@rotjekoor.nl

Sponsoring

We moeten uiteraard flinke kosten maken om Rotjekoor te kunnen realiseren en zijn afhankelijk van subsidies, fondsen en sponsoren. Heb je interesse om ons initiatief te sponsoren? Wij sturen je graag alle sponsormogelijkheden toe! Stuur ons a.u.b. een berichtje via sponsor@rotjekoor.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Contact:

Stichting RotjeKoor